Ky çift po ‘tërbon’ gjithë botën

Kjo video po thyen rrjetin në dy ditë e publikuar, janë me miliona shikime dhe dhjetë mijë shpërndarje e komente që po e bëjnë atë një nga videot më të diskutuara së fundmi. Një burrë dhe një vajzë janë bërë trend në rrjetet sociale dhe gjithçka për shkak të një…

Shkencëtarët japin alarmin/ Katastrofa do të na vijë nga .

Ngjan si një skenar filmi: një forcë magnetike e padukshme që mbron jetën në tokë kundër rrezeve vrasëse të hapësirës dobësohet. Shpërthimet e rrezatimit shkatërrojnë satelitët tanë të komunikimit, dhe bën black out energjitik në Tokë. Mbizotëron kaosi. Kanceri tek njerëzit shumëfishohet pasi rrezatimi i pambrojtur nga Dielli shkatërron AND-në…