Kjo foto po shikohet nga qindra mijëra vetë, A mund të numëroni se sa këmbë ka elefanti saktësisht?

Vetëm shikoni imazhin me një pyetje në mendje – sa shumë këmbë ka ky elefant? A ka katër si elefantët normalë? Apo më shumë si një lloj i huaj? Shikoni më poshtë dhe më tregoni se çfarë shihni në komentet më poshtë tani!

Megjithëse imazhi është komentuar gjerësisht në forume diskutimi të Reddit dhe në faqe te tjera te internetit, njerëzit nuk mund të përcaktojnë numrin e këmbëve në këtë gjitar. Është konfuze dhe e pasigurt.

Për shkak se fotografia është skicuar në bardh e zi, burrat dhe gratë kanë përgjigje të shumta për të. Ndërsa mendimi praktik na tregon se duhet të ketë një këmbë, njerëzit e tjerë këmbëngulin që elefanti të ketë më shumë se kaq – pra pesë këmbë.

Por përgjigja e vërtetë mund të të merzise. Shikoni më afër fotografinë, sepse ky elefant ka vetëm një këmbë.

Njerëzit kanë ndarë arsyet pse. Por duket e qartë nëse e sheh atë. Shumë nga këmbët janë tërhequr vetëm gjysma. Ata janë bërë për të parë të plotë, por ata nuk janë. Pjesa e sipërme e gjymtyrëve fillon skicën, por nuk përfundon. Në vend të kësaj, këmbët tërhiqen në hapësirën “negative”, gjë që e bën shumë konfuze për njerëzit.

“Arsyeja që ju keni probleme me këtë imazh është për shkak të faktit se artisti përgjegjës për këtë imazh ishte shumë i mençur. E vetmja këmbë e saktë e elefantit në vizatim është këmba e majtë mbrapa. Kjo këmbë është tërësisht e paprekur, por të tjerët nuk janë. Nëse shikoni shumë nga afër, do të shihni se pjesa tjetër e këmbëve ka këmbë që mungojnë prej tyre. Në thelb, artisti ka copetuar pjese te kembeve dhe ka vënë imazhet e këmbëve në mes të këmbëve aktuale. Shikoni nga afër imazhin dhe do të shihni pikërisht atë për të cilën po flas. ”

Edhe pse kjo është një përgjigje shumë bindëse, shumë njerëz nuk pranojnë të besojnë se një elefant mund të ketë më pak se katër këmbë.

Lexuesit në MailOnline ndanë reagimin e tyre ndaj vizatimit te elefantit:

“Unë mund të shoh 4 këmbët, por mënyra se si janë nxjerrë boshllëqet mes tyre është të mashtrojë shikuesin se ka 5.”

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *